Autogen Configuration Merger

FSX/P3D

Autogen Configuration Merger is a tool to merge autogen configuration files of addon sceneries into the global autogen configuration files of Flight Simulator.The tool will validate the configuration files at startup of Flight Simulator as well, to make sure they stay valid.

Latest version

The last version of Autogen Configuration Merger is 1.0.6206.30341, which you can download here.

Manual

In the download two manuals are included, one is targeted at users that will get Autogen Configuration Merger as part of a developers scenery. The second manual is targeted at developers who want to use the tool.

Support

Please use the Autogen Configuration Merger subforum at FSDeveloper to get support for the tool.

7 thoughts on “Autogen Configuration Merger

 1. Arjo Volkers says:

  Hallo Arno,
  De ingevulde website heeft niets met FS te maken. Maar een andere heb ik niet.

  De autogenmerger is een zeer gewenste tool, daar valt weinig over te twijfelen.

  Wachten kan ik nauwelijks. Dus.. ik wil graag meedoen met de testversie. Ik begrijp je bezwaren, om hem nu al breed beschikbaar te maken. Die bezwaren tellen niet voor mij, omdat ik ( nog) niet eigen autogen gedefinieerd heb.
  Overigens maak ik al dankbaar gebruik van de vele tools die je hebt ontwikkeld.
  Op 3d Warehouse staan beschikbare werkjes van mij. Onder Arjo V.
  Hopelijk krijg ik een positieve reactie.
  Arjo Volkers

 2. Alex says:

  Hi Arno, and thanks for another great piece of code that will make things a lot easier in the future for lazy people like me. Any chance to try your last build? I have the same issue as ydelta on the forum and was waiting for a new .zip to try! :’)

  Cheers

 3. Joop Mak says:

  Hallo Arno

  Ik wil me gaan verdiepen in het maken van autogen bestanden , met name van bomen.
  Maar ik kan nergens een begin vinden van hoe. Weet jij een manual voor beginners, groeten Joop

 4. Peter says:

  Hi Arno,

  I am the Developer of SIMstarter NG and would like talk about an integration of both tools. Can you please contact me?

  Regards,
  Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *